Berndtsson Beauty är stolta över att erbjuda fantastiska skönhetsbehandlingar för att framhäva dina naturliga funktioner och skapa en fantastisk look. Våra experttjänster inkluderar fransförlängning, lashlift och browlift med fokus på att ge den bästa möjliga upplevelsen.

Fransförlängning: Få längre och fylligare fransar med våra noggrant utvalda, högkvalitativa fransar, skräddarsydda efter dina önskemål. Våra erfarna fransstylister applicerar varje frans med precision för en naturlig eller dramatisk look.

Lashlift: Uppnå perfekt böjda och lyfta ögonfransar med vår skonsamma teknik. Resultatet är långvarigt, vilket eliminerar behovet av ögonfransböjare eller mascara dagligen.

Browlift: Förbättra dina ögonbryn med vår behandling som formar och lyfter dem för ett definierat och elegant utseende. Våra professionella stylister skapar en vacker båge och symmetrisk form.

Berndtsson Beauty prioriterar kundnöjdhet och strävar efter en avkopplande och förstklassig upplevelse i vår ren och välkomnande miljö. Vårt kompetenta och engagerade team ser fram emot att välkomna dig till vår salong för att hjälpa dig uppnå det perfekta utseendet med våra fransförlängnings-, lashlift- och browlift-tjänster.

Vi finns på Solrosgatan 5, 416 51 Göteborg